Δεν ξέρουμε τι να πρωτοθυμηθούμε από το επικό τριήμερο destination wedding που ζήσαμε παρέα με το Λεωνίδα, τη Μαρία και τη θεότρελη παρέα τους! Τα παιδιά, κάτοικοι Λονδίνου πλέον, διάλεξαν την πανέμορφη Τζιά για το γάμο τους και έφεραν φίλους και συγγενείς από όλο τον κόσμο για να  χαρούν μαζί τους  τη μέρα του γάμου τους! Από την παραμονή του γάμου ακόμα φαινόταν και τόσο η αγάπη του ζευγαριού όσο και οι άγριες διαθέσεις των φίλων τους! Ένα τρελό πάρτι στην παραλία Κουνδουράκι μας έδωσε το στίγμα του τριήμερου που θα ακολουθούσε! Αλκοόλ, βουτιές και θαλάσσια σπορ ήταν από τα λίγα που περίμεναν τους καλεσμένους! Το πάρτυ όμως αυτό ήταν ένα πολύ μικρό δείγμα του χαμού που θα ακολουθούσε την επόμενη ημέρα!

Βρήκαμε τις παρέες του ζευγαριού να μας περιμένουν στην πισίνα του ξενοδοχείου έχοντας ξεκινήσει ήδη να πίνουν και να διασκεδάζουν. Η προετοιμασία του Λεωνίδα μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο επική. Οι φίλοι του μαζεύτηκαν για να τον ντύσουν και να τον ξυρίσουν, φροντίζοντας όμως στην πορεία να τον "βασανίσουν" όσο περισσότερο μπορούσαν! Πρέπει να ομολογήσουμε ότι οι αντοχές του Λεωνίδα ήταν πολύ μεγάλες! Σε ένα αντίστοιχο κλίμα γιορτής έγινε και η προετοιμασία της Μαρίας. Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο δωμάτιό της και γιόρτασαν μαζί της. Μιας και η οικογένεια της Μαρίας είναι απο την Κύπρο, δεν έλειψαν και οι κυπριακές γαμήλιες παραδόσεις. Είναι πάντα τόσο όμορφο να βλέπεις το πως κάθε οικογένεια γιορτάζει αυτή την όμορφη μέρα!

Ο καιρός δε μας έκανε τη χάρη εκείνο το απόγευμα, αλλά δεν πτοήθηκε κανείς απο το ψιλοβρόχι! Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Συμεών, στην ψηλότερη βουνοκορφή της Τζιας! Μία πανέμορφη εκκλησία με ακόμα πιο φαντασμαγορική θέα!

Η συνέχεια του μυστηρίου στη βίλα που είχαν κλείσει τα παιδιά δεν περιγράφεται! Οι εικόνες μιλούν απο μόνες τους! Μίκροι και μεγάλοι, έλληνες και ξένοι έβγαλαν τον πιο τρελό εαυτό τους! Δεν ξέραμε πραγματικά που να πρωτοτραβήξουμε φωτογραφίες! Τα highlight της βραδιάς: H Μαρία να χορεύει και οι φίλοι της απο κάτω να την αποθεώνουν σαν πραγματική ροκ σταρ και η ο Λεωνίδας στην αγκαλιά των φίλων του να περιφέρεται στους καλεσμένους και να εισπράτει φιλιά! Αξέχαστες στιγμές!

Την επόμενη μέρα επιστρέψαμε με το νιόπαντρο ζευγάρι στην εκκλησία του Αγίου Συμεών και υπό το φως του ηλιοβασιλέματος τραβήξαμε μερικές στιγμές αγάπης ανάμεσά τους. Η μέρα έκλεισε με περίπατο στα σοκάκια της χώρας και πολύ γέλιο! Ο τέλειος τρόπος να τελειώσει αυτό το μαγικό destination wedding...