Ένας Destination γάμος στο Ναύπλιο ήταν για εμάς η καλύτερη αφορμή για να ζήσουμε απο κοντά έναν πανέμορφο και θεότρελο γάμο! Ήταν μεγάλη η χαρά μας όταν η νύφη, η Ελεονώρα Σκέτζου, κόρη της γνωστής ηθοποιού Πέμυς Ζούνη, επικοινώνησε μαζί μας για να καλύψουμε το γάμο της. Δεν ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόμασταν το Ναύπλιο για γάμο, αλλά αυτό που ζήσαμε τη βραδιά εκείνη ξεπέρασε τις προσδοκίες μας!

Ας απολαύσουμε όμως την όμορφη ιστορία του γάμου τους, όπως δημοσιεύτηκε στο περιοδικό HELLO! :

Όταν η Ελεονώρα Σκέντζου ξεκίνησε να σπουδάζει στο Λονδίνο, ο πατέρας της, ο Στάθης, την επισκέφθηκε για να δει πώς περνά το παιδί του σε μια ξένη χώρα. Οι δυο τους αποφάσισαν να βγουν για ένα ποτό και επέλεξαν ένα μπαρ στο οποίο έπαιζε μουσική ως DJ ο Σέργιος Τζιάνος.

Η Ελεονώρα και ο Σέργιος γνωρίστηκαν όπως συμβαίνει με όλους τους Έλληνες που βρίσκονται σε ξένη χώρα αλλά χωρίς κάτι να προμηνύει το μέλλον. Λίγο αργότερα, όμως, το 2015, είδαν ο ένας τον άλλον με άλλη ματιά. Έτσι ξεκίνησε η σχέση τους και σχεδόν άμεσα η συμβίωσή τους. Περίπου τέσσερα χρόνια μετά, η κόρη της Πέμης Ζούνη και ο αγαπημένος της ένωσαν τις ζωές τους επίσημα, με ένα ρομαντικό γάμο που έγινε στο Ναύπλιο, εκεί όπου έζησε τα παιδικά της χρόνια η Ελεονώρα Σκέντζου – για την ακρίβεια, ο γάμος και το πάρτι έγιναν στο σπίτι όπου μεγάλωσε. «Η πρόταση γάμου ήρθε το Φεβρουάριο του 2018, όταν ήμασταν στη Σρι Λάνκα, αλλά δεν βιαζόμασταν. Και για τους δυο μας ο γάμος είναι απλώς μια φυσική προέκταση της κοινής ζωής μας», λέει  η Ελεονώρα, ενώ ο Σέργιος συμπληρώνει πως επί της ουσίας η ένωσή τους ήταν «ένας γάμος-πάρτι που κράτησε πέντε ημέρες με τους δικούς μας ανθρώπους και τους φίλους μας».

Ο γάμος τους έγινε το Σάββατο 24 Αυγούστου στο Ναύπλιο, όπως το επιθυμούσαν. «Ερχόμαστε στην Ελλάδα 15 φορές το χρόνο. Μπορεί να μένουμε μόνιμα στην Αγγλία, όπου και οι δύο δουλεύουμε και πετυχαίνουμε πράγματα, αλλά η Ελλάδα είναι το μέρος στο οποίο θέλουμε να ζούμε τις πιο όμορφες στιγμές μας», σημειώνει ο Σέργιος. Το ζευγάρι ένα βράδυ πριν από το γάμο έκανε κοινό μπάτσελορ πάρτι, αλλά πέρασε την τελευταία νύχτα χωριστά. Στην προετοιμασία της η Ελεονώρα είχε δίπλα της τη μητέρα της, Πέμη Ζούνη. «Είμαι πολύ δεμένη με τη μητέρα μου, μιλάμε συνεχώς και είναι ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο απευθύνομαι όταν αντιμετωπίζω ένα ζήτημα. Λίγο πριν φύγουμε για την εκκλησία μού έδωσε μια πολύτιμη συμβουλή. “Ένα πράγμα να έχεις στο νου σου όταν φτάσεις στην εκκλησία. Κοιταχτείτε, πάρε το χρόνο σου και απόλαυσέ το…” μου είπε – και αυτό έκανα…».

Για την ίδια, μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν έφτασε στην εκκλησία και αντίκρισε τον αγαπημένο της –«ανέβηκα τα σκαλιά κλαίγοντας» μας λέει–, αλλά και όταν με τον πατέρα της Στάθη συνάντησαν τον 95 ετών παππού της και οι δύο άντρες την παρέδωσαν μαζί στο γαμπρό. Έπειτα, «και στον πρώτο χορό μας, με το “All of me” του Τζον Λέτζεντ –που είναι το τραγούδι μας από την αρχή της σχέσης μας–, έκλαψα, αλλά με συνέφερε πολύ γρήγορα ο Σέργιος». Για τον Σέργιο ιδιαίτερα συγκινητική ήταν «η στιγμή που η Ελεονώρα έφτασε στην εκκλησία και η είσοδός μας στο σπίτι για το πάρτι υπό τους ήχους του “More than you know”, όταν ακτίκρισα τους δικούς μας ανθρώπους ενώ κρατούσα την Ελεονώρα από το χέρι». Ο Σέργιος δεν αντιστάθηκε και έπαιξε μουσική στο πάρτι του γάμου του, καθώς εργαζόταν ως DJ από μικρός.

Εμείς με τη σειρά μας έχουμε απλά να πούμε ότι αυτός ο destination γάμος στο Ναύπλιο πραγματικά θα μας μείνει αξέχαστος!