Πάντα για μας ένας γάμος στο The Residence είναι ευκαιρία να βγάλουμε τόσο όμορφες και chic εικόνες! Και ο γάμος του Γιάννη και της Μικέλας είχε όλες αυτές τις όμορφες λεπτομέρειες που λατρεύουμε στους γάμους. Υπέροχη διακόσμηση σε έναν πανέμορφο, παραδεισένιο χώρο, ένα αγαπημένο και χαρούμενο ζευγάρι και πολλοί κεφάτοι καλεσμένοι απο όλο τον κόσμο!

Ο Γιάννης και η Μικέλα γνωρίστηκαν στη Σύρο κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και ακολούθησαν ο ένας τον άλλο στην Αγγλία για να πετύχουν τα επαγγελματικά τους όνειρα. Στην αρχή σκόπευαν να επιστρέψουν στη Σύρο για να κάνουν εκεί το γάμο τους, αλλά όταν τα σχέδιά τους άλλαξαν, το The Residence αποτέλεσε μία διαφορετική μεν, αλλά εξίσου πανέμορφη εναλλακτική στην Αθήνα.

Το χρώμα του γάμου ήταν το λευκό, με άσπρα τριαντάφυλλα και γυψοφύλλη να πλαισιώνουν το πανέμορφο εκκλησάκι και τα φαναράκια που ήταν επιμελώς σκορπισμένα στο χώρο.

Ένα πράγμα δε θα ξεχάσουμε ποτέ. Αμέσως μετά το χορό τους, ο Γιάννης πήρε το μικρόφωνο και έκανε έκπληξη στη Μικέλα τραγουδώντας της Σάκη Ρουβά! Αυτό που ήταν όμως ακόμα καλύτερο ήταν όταν η Μικέλα τον πλησίασε και τραγούδησε μαζί του! Ο κόσμος τους αποθέωσε! Το γλέντι που ακολούθησε ήταν ένα μοναδικό πάρτι! Μικροί και μεγάλοι, Έλληνες και Άγγλοι ήταν διαρκώς στην πίστα και χόρευαν ασταμάτητα, με το νιόπαντρο ζευγάρι να δίνει διαρκώς το ρυθμό!

Εφόσον τα παιδιά δεν κατάφεραν να παντρευτούν στη Σύρο θεωρήσαμε σωστό να κάνουμε εκεί την after wedding φωτογράφισή τους! Συναντηθήκαμε λοιπόν μαζί τους στο νησί και ξεκινήσαμε ένα υπέροχο ταξίδι μέσα στην Ερμούπολη αλλά και σε διάφορες τοποθεσίες εκτός της πρωτεύουσας για να τους φωτογραφίσουμε σε όλα τα αγαπημένα τους μέρη! Το καλύτερο ήταν το ότι μπορέσαμε και μπήκαμε στο εντυπωσιακό Δημαρχείο της Σύρου και βγάλαμε υπέροχες chic εικόνες. Πολύ αγαπημένη τοποθεσία φυσικά ήταν και η Μικρή Βενετία, ένα location που μας ενέπνευσε όσο κανένα άλλο! Καταλήξαμε στην παραλία Γαλησσά. Εκεί, σε ένα μικρό κυκλαδίτικο εκκλησάκι με φόντο το ηλιοβασίλεμα ολοκληρώσαμε με το Γιάννη και τη Μικέλα αυτή την υπέροχη φωτογράφιση...