Ο γάμος στο Κτήμα 48 ανάμεσα στο Γιώργο και την Αγγελική μας έδωσε όλα όσα θέλουμε σαν φωτογράφοι! Ένα πανέμορφο και αγαπημένο ζευγάρι, μία θεότρελη παρέα, ένας φανταστικός χώρος και πολύ κέφι! Δε χρειάστηκε πολλή προσπάθεια από μας για να "πιάσουμε" τις εικόνες που θέλαμε! Το ζευγάρι, οι φίλοι και οι συγγενείς τους φρόντισαν από την αρχή ακόμα να κάνουν τη δουλειά μας πανεύκολη!

Από τις προετοιμασίες ακόμα του ζευγαριού είχαμε καταλάβει τι να περιμένουμε από το γάμο αυτό. Στο σπίτι του Γιώργου είχαν μαζευτεί οι φίλοι και είχαν αρχίσει τις πλάκες και τα σφηνάκια. Στο σπίτι της Αγγελικής, ένας dj είχε ήδη ξεκινήσει να ζεσταίνει τον κόσμο με παραδοσιακές μουσικές και ο κόσμος χόρευε από το πρωί! Η κουμπάρα και οι φίλες της Αγγελικής φορούσαν όλες custom maid of honor και friend of the bride μπλουζάκια και φρόντιζαν να εμψυχώνουν διαρκώς τη νύφη!

Το Κτήμα 48 είναι ένας πανέμορφος χώρος τον οποίο έχουμε επισκεφτεί πολλές φορές. Χάρη στην εντυπωσιακή του θέση πάνω στην θάλασσα, την εξαιρετική εργονομία του χώρου και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, είναι ένα ιδανικό location για να κάνει κανείς το γάμο του.

Ο στολισμός ήταν μοναδικός. Με λευκά άνθη και παστέλ ροζ λουλούδια και χρυσαφί λεπτομέρειες παντού, η ατμόσφαιρα ήταν ονειρική.  Λευκές custom βεντάλιες για τους καλεσμένους, photobooth για μικρούς και μεγάλους και μπομπονιέρες-φυλαχτά σε σχήμα διαμαντιού ήταν λίγες από τις λεπτομέρειες που είχαν φροντίσει για να μείνει ο γάμος χαραγμένος στις καρδιές φίλων και συγγενών!

Αξέχαστη θα μας μείνει και η είσοδος του ζευγαριού στη δεξίωση, όταν γέμισε ο ουρανός από χρυσαφί πυροτεχνήματα. Αλλά και το πάρτι που ακολούθησε αμέσως μετά ήταν αντάξιο των προσδοκιών μας. Ένα θεότρελο γλέντι με μικρούς και μεγάλους να κατακλύζουν την πίστα και να χορεύουν ελληνική και ξένη μουσική σε ξέφρενους ρυθμούς!

Ο γάμος στο Κτήμα 48 όμως δεν τελείωσε εκεί. Ξαναβρεθήκαμε με τους νεόνυμφους στο χώρο αυτό λίγο καρό μετά για να κάνουμε εκεί την after day φωτογράφισή τους. Η χημεία ανάμεσά τους σε συνδυασμό με το εκπληκτικό τοπίο μας χάρισαν μοναδικές εικόνες!

Το υπέροχο βίντεο με το γάμο του Γιώργου και της Αγγελικής μπορείτε να το απολαύσετε εδώ.