Το Κτήμα Ιπποστάσιο είναι ένας χώρος που λατρεύουμε! Καταπράσινος, με ένα γραφικό εκκλησάκι και ειδυλλιακά μέρη για φωτογράφιση, αποτελεί έναν μοναδικό χώρο για να συνδυάσει κανείς το μυστήριο του γάμου μαζί με τη γαμήλια δεξίωση!

Ο Γιώργος και η  Βάσια έκαναν το γάμο τους στην αρχή του καλοκαιριού.  Αν και ο καιρός δεν προβλεπόταν αίθριος, δεν πτοήθηκαν καθόλου και απο τις προετοιμασίες τους ακόμα, οι μελλόνυμφοι ήταν ευδιάθετοι και κεφάτοι, ενώ αστειευόταν διαρκώς με τους φίλους και φίλες τους.

Ο στολισμός τους ήταν σε παστέλ αποχρώσεις, με σομόν τριαντάφυλλα, baby breath και λεβάντες ενώ το νυφικό της Βάσιας ήταν μια μοναδική δημιουργία της Elena Soulioti.

Η στιγμή που ο πατέρας της Βάσιας την παρέδωσε στο Γιώργο αναμέσα στα χειροκροτήματα του κόσμου ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή. Το νεαρό ζευγάρι έλαμπε!

Ήμασταν πολύ τυχεροι γιατί ο καιρός μας έκανε το χατήρι και περίμενε να μπουν όλοι στον κλειστό χώρο της δεξίωσης για να βρέξει, όχι όμως ότι καταλάβαμε τίποτα! Το κέφι του νιόπαντρου ζευγαριού μαζί με τους φίλους τους ήταν τόσο μεγάλο, που παρέσυραν τους παντες στην πίστα για να χορεψουν! Δε θα ξεχάσουμε την ώρα του πάρτυ, όταν το ζευγάρι έδωσε στους παρευρισκόμενους party props τα οποία ανέβασαν ακόμα περισσότερο το κέφι και μας χάρισαν μερικές πραγματικά αστείες εικόνες χαράς!

Αξέχαστη όμως θα μείνει για μας η after wedding φωτογράφιση που κάναμε στο νιόπαντρο ζευγάρι μερικές μέρες μετά! Τους βρήκαμε στο μήνα του μέλιτός τους, στο ξενοδοχείο Petra & Fos Boutique Hotel and Spa στη Μάνη. Απο το ξενοδοχείο ξεκινήσαμε τη φωτογράφιση και συνεχίσαμε ενα ημερήσιο ταξίδι σε όλα τα όμορφα σημεία της Μάνης. Το Λιμένι, ο Γερολιμένας αλλά και τα βουνά της περιοχής με τους παραδοσιακούς πύργους ήταν για μας μια αποκάλυψη! Οι εικόνες που βγάλαμε το ζευγάρι ήταν μοναδικές και ανυπομονούμε να επισκεφτούμε για ακόμα μια φορά τα τοπία της Μάνης!

Πάντα για μάς ένας γάμος στο Κτήμα Ιπποστάσιο είναι μια απόλαυση, αλλά η Μάνη θα μείνει για πάντα στην καρδιά μας...