Ένας γάμος στη Μονεμβασιά πάντα είναι για μας μία τέλεια αφορμή για να βγάλουμε πανέμορφες εικόνες! Το Κάστρο, με τα σοκάκια του και την μεσαιωνική αισθητική του είναι μοναδικό στην Ελλάδα! Έχουμε κάνει και άλλες, πανέμορφες φωτογραφίσεις εκεί, αλλά στο γάμο του Μάριου και της Άννας Μαρίας είδαμε ότι όσες φορές και να επισκεπτόμαστε τη Μονεμβασιά δε μας είναι αρκετές!

Από την prewedding φωτογράφισή τους ακόμα γνωρίζαμε πόσο αγαπημένοι, χαρούμενοι και χαμογελαστοί είναι και οι δύο, και είχαμε ήδη γνωρίσει τη θεότρελη παρέα τους!

Η Άννα Μαρία ετοιμάστηκε στο ξενοδοχείο Lazareto, εκεί που έγινε και η δεξίωση του γάμου και το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο γνωστός celebrity makeup artist Αχιλλέας Χαρίτος. Η νύφη μας έλαμπε πραγματικά μέσα στο Maria Konidi νυφικό της! Ήταν τόσο ευδιάθετη και χαρούμενη! Τόσο αυτή όσο και ο Μάριος ξεκίνησαν απο νωρίς με τους φίλους τους τις πλάκες και το αλκοόλ, όπως αρμόζει σε κάθε γάμο!

Η Άννα Μαρία περπάτησε συνοδία των αδερφών της μέχρι την εκκλησία στο κέντρο του Κάστρου, όπου την περίμενε με ανυπομονησία ο Μάριος. Ήταν μια υπέροχη στιγμή!

Όταν τελείωσε ο γάμος περπατήσαμε για λίγο με το νιόπαντρο ζευγάρι και την παρέα τους μέσα στα στενάκια της Μονεμβασιάς και καταλήξαμε πίσω στο ξενοδοχείο για τη δεξίωση. Το ελαφρύ αεράκι που έπιασε δεν πτόησε κανέναν και ακολούθησε ένα εκπληκτικό πάρτυ γεμάτο ενέργεια, γέλιο, coctails και πολύ χορό!

Η Μονεμβασιά είναι το πιο αγαπημένο μέρος του Μάριου και της Άννας Μαρίας. Για το λόγο αυτό μόνο ο γάμος στη Μονεμβασιά δεν ήταν αρκετός! Εννοείται ότι επιστρέψαμε μερικές μέρες μετά και βρήκαμε ξανά το νιόπαντρο ζευγάρι στο Κάστρο για να κάνουμε την after wedding  φωτογράφισή τους! Η Άννα Μαρία φόρεσε μάλιστα ένα πανέμορφο μπορντό φόρεμα που ταίριαζε απόλυτα με την ατμόσφαιρα της περιοχής. Οι εικόνες που βγάλαμε στα παιδιά ήταν φανταστικές! Καταλήξαμε μπροστά απο την εκκλησία του Ελκόμενου Χριστού όπου είχε γίνει μερικές μέρες πριν ο γάμος τους και τους βγάλαμε μερικές γλυκές εικόνες. Ήταν ο ιδανικός τρόπος για να τελειώσει αυτός ο μοναδικός γάμος στη Μονεμβασιά!