Ποτέ δε φανταζόμασταν ότι αυτός ο υπέροχος γάμος στην Κόρινθο θα έβγαζε τόση ομορφιά, τόση αγάπη αλλά κυρίως τόσο κέφι! Ξεκίνησε με μπουγέλο στην αυλή και τελέιωσε με βουτιές στην πισίνα!

Ο Αντρέας και η Μαρία αποφάσισαν να παντρευτούν στην καρδιά του καλοκαιριού στον Ιερό Ναό του Απόστολου Παύλου στην Αρχάια Κόρινθο. Η παρέα του Αντρέα είχε έρθει σπίτι του με άγριες διαθέσεις!  Φάνηκαν τόσο όταν του έκαναν το παραδοσιακό "ξύρισμα", όσο και όταν θέλησαν να του κάνουν μπάνιο στην αυλή με το λάστιχο! Το γέλιο δεν περιγράφεται! Στο σπίτι της Μαρίας τα πράγματα ήταν σαφώς πιο ήρεμα, αλλά με πολλή χαρά και συγκίνηση!

Γι΄αυτο χαιρόμαστε πολύ όταν βλέπουμε όλους τους καλεσμένους να είναι τόσο χαρούμενοι και να συμμετέχουν ενεργά στη μέρα του γάμου. Φίλοι και συγγενείς δε σταμάτησαν να χορεύουν και να αστειεύονται με τους νιόπαντρους. Η δεξίωση έγινε σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό χώρο, το Korinthian Palace. Θα μας μείνει αξέχαστη η στιγμή του χορού τους, όταν ο ουρανός γέμισε πυροτεχνήματα. Το πιο όμορφο από όλα ήταν ότι ενώ το θέαμα ήταν τόσο εντυπωσιακό, το ζευγάρι δε γύρισε ούτε στιγμή να κοιτάξει τα πυροτεχνήματα. Κοιτούσαν μόνο ο ένας τον άλλο...

Φυσικά η παρέα του Αντρέα δε τον άφησε σε ησυχία! Τις πρώτες πρωινές ώρες του επιτέθηκαν, τον άρπαξαν και βούτηξαν όλοι μαζί στην πισίνα! Η Μαρία δεν ήξερε που να κρυφτεί! Ήταν ο τέλειος τρόπος για να κλείσει μια μέρα τόσο αξέχαστη όσο αυτή.

Λίγες μέρες μετά ξαναβρεθήκαμε με τα παιδιά στο Ήραιο Λουτρακίου, έναν χώρο πανέμορφο, εξωτικό, βγαλμένο απο άλλη χώρα. Εκεί, στη Λίμνη Βουλιαγμένης και κάτω απο το φώς ενός φάρου, κάναμε μία after wedding φωτογράφιση στο ζευγάρι που παρόμοιά της δεν είχαμε ξανακάνει ποτέ!

Ο γάμος στην Κόρινθο του Αντρέα και της Μαρίας μας γνώρισε με καινούρια μέρη και καινούριους ανθρώπους. Το βασικότερό όμως είναι πως μας έδειξε ότι το κέφι και η αγάπη μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μια μέρα αξέχαστη!