Κάθε γάμος στην Αθήνα είναι διαφορετικός. Η πρωτεύουσα έχει τόσα πολλά μέρη, τόσες πολλές εκκλησίες και τόσα όμορφα locations για φωτογράφιση! Αυτό όμως που κάνει κάθε γάμο διαφορετικό είναι οι άνθρωποι. Και όλοι όσοι συμμετείχαν στο γάμο του Ele και της Dionne έκαναν το γάμο αυτό πραγματικά να ξεχωρίζει!

Ο Ele και η Dionee είναι δύο Έλληνες που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη Νότια Αφρική και αποφάσισαν να έρθουν στην αγαπημένη τους Ελλάδα για να παντρευτούν. Έτσι, λίγοι φίλοι και συγγενείς, ούτε πάνω απο 50 άτομα, έκαναν αυτό το μεγάλο ταξίδι για να δουν το όμορφο αυτό ζευγάρι να ενώνεται με τα δεσμά του γάμου.

Το Riviera Blue Events τα είχε οργανώσει όλα στην εντέλεια! Η Dionee  και όλη η οικογένειά της ετοιμάστηκαν σε μία υπέροχη βίλα στη Γλυφάδα, στην Elaia Luxury Suites ενώ ο Ele και οι best men του ετοιμάστηκαν στο Divani Apollon Palace κοντά στην εκκλησία που έγινε ο γάμος, την αγαπημένη μας εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι.

Και στις δύο προετοιμασίες το κέφι ήταν μεγάλο! Οι φίλοι του Ele αστειευόταν συνέχεια μαζί του και έκαναν μαζί του όλες τις ελληνικές γαμήλιες παραδόσεις! Το ίδιο έγινε και στην ετοιμασία της Dionee, με highlight την πρόποση με σαμπάνια που έκανε η Dionee με τις φίλες της στην ταράτσα!

Ο στολισμός τόσο στην εκκλησία όσο και στη δεξίωση, στο Moorings, ήταν ανεπανάληπτη! Ο απόλυτος συνδυασμός luxury και απλότητας, που αντιπροσώπευε απόλυτα το νεαρό ζευγάρι. Τα χρώματα που κυριαρχούσαν ήταν το λευκό, το χρυσό και το απαλό πράσινο. Στην εκκλησία φρέσκα εποχιακά σταφύλια ολοκλήρωναν το μεσογειακό look. Στη δεξίωση εκπληκτικά ήταν τα μπλε birthstones με τα ονόματα του ζευγαριού και των συγγενών τους τυπωμένα πάνω τους σε χρυσό. Η δουλειά που είχε κάνει το Riviera Blue Events και στη δεξίωση, με ένα candybar στα χρώματα του αγρού και του Αιγαίου αλλά και ένα cigar station , ήταν για ακόμη μία φορά φανταστική.

Κανένας δεν έμεινε ασυγκίνητος στη δεξίωση. Ένας ένας, οι κοντινοί τους  άνθρωποι σηκώνονταν και θυμόντουσαν μαζί με τους νεόνυμφους αστείες και μικρές γλυκές στιγμές από τη ζωή τους. Το καλύτερο σημείο όμως ήταν ο χορός του ζευγαριού. Ο αδερφός της Dionee πήρε την κιθάρα του και έπαιξε το τραγούδι τους ενώ η σύζυγός του τους τραγουδούσε...

Αυτός ο γάμος στην Αθήνα θα μείνει σε όλους αξέχαστος!