Χριστουγεννιάτικος γάμος στη Σπάρτη/Christmas Wedding

Ένας Χριστουγεννιάτικος γάμος έχει πάντα να μας δώσει τόσες πολλές όμορφες εικόνες! Σίγουρα οι καλοκαιρινοί γάμοι έχουν τη χάρη τους, αλλά κάθε φορά που μας παρουσιάζεται ένας Χριστουγεννιάτικος γάμος ξέρουμε ότι θα έχουμε πολλά διαφορετικά πράγματα να αποτυπώσουμε με το φακό μας!

Γνωρίσαμε το Γιώργο και τη Μάρθα  απο έναν άλλο, αγαπημένο γάμο μας και δε βλέπαμε την ώρα να επιστρέψουμε στη Σπάρτη για το δικό τους γάμο! Και όλα όσα ζήσαμε μας επιβεβαίωσαν για ακόμα μία φορά πόσο ωραία ξέρουν οι Σπαρτιάτες να οργανώνουν ένα γάμο αλλά και πόσο καλά ξέρουν να διασκεδάζουν!

Ο στολισμός του γάμου ήταν φυσικά γιορτινός και χριστουγεννιάτικος, με το πράσινο και το κόκκινο να είναι τα κυρίαρχα χρώματα.  Η διακόσμηση αποτελούταν απο ξύλινους κορμούς, κόκκινα και λευκά τριαντάφυλλα πλαισιωμένα με κλαδιά από έλατο. Ήταν μια πολύ chic και ταυτόχρονα γιορτινή επιλογή!

Στις προετοιμασίες των μελλόνυμφων η ατμόσφαιρα ήταν εξίσου γιορτινή, με ίσες δόσεις χαράς και συγκίνησης. Η Μάρθα έφτασε στην εκκλησία συνοδεία του πατέρα και του αδερφού της οι οποίοι τη συνόδεψαν μέσα στην εκκλησία μέχρι το Γιώργο που την περίμενε συγκινημένος μπροστά από το Ιερό. Ήταν μία πραγματικά συγκινητική στιγμή..

Η δεξίωση και η φωτογράφιση των νεόνυμφων έγιναν σε ένα εκπληκτικό ξενοδοχείο λίγο έξω απο τη Σπάρτη, το  Mystras Grand Palace Resort & Spa . Το ξενοδοχείο ήταν τέλεια στολισμένο, ενώ τους καλεσμένους περίμενε ένα λαχταριστό candy bar με παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικά γλυκίσματα. Λίγο πριν τη δεξίωση  μαζί με το ζευγάρι εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους του ξενοδοχείου για να βγάλουμε πανέμορφες γιορτινές φωτογραφίες!

Η αλήθεια είναι πως ο χορός του ζευγαριού ήταν πολύ εντυπωσιακός! Ένα υπέροχο ταγκό, άψογα εκτελεσμένο από το Γιώργο και τη Μάρθα, άφησε όλους τους καλεσμένους άφωνους!

Αγαπάμε τη Σπάρτη και έχουμε κάνει αρκετούς γάμους εκεί, αλλά ο Χριστουγεννιάτικος γάμος του Γιώργου και της Μάρθας ήταν η τέλεια αφορμή για να ζήσουμε μία πραγματικά μαγική ατμόσφαιρα! Δε βλέπουμε την ώρα να επιστρέψουμε για τον επόμενο γάμο!

Share this story