Χειμωνιάτικος Γάμος στην Αθήνα / Winter Wedding

Ο χειμωνιάτικος γάμος στην Αθήνα του Άγη και της Ελένης μόνο χειμώνα δε θύμιζε! Ο ήλιος έλαμπε ζεστός απο το πρωί και η άνοιξη είχε φυτρώσει στις καρδιές όλων!

Το νεαρό ζευγάρι ήταν από νωρίς το πρωί έτοιμο για μια υπέροχη ημέρα. Φίλοι και συγγενείς ήταν παρόντες στα σπίτια τους για να ξεκινήσουν με ποτό και χορό το γάμο και το κέφι μας είχε προδιαθέσει για το τί θα επακολουθούσε! Ο γάμος έγινε στην Καστέλλα του Πειραιά, στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία. Η στιγμή της στέψης ήταν ιδιαίτερα συγκινητική με τα μάτια του Άγη να γεμίζουν δάκρυα. Αυτές οι εικόνες είναι που μας θυμίζουν πόσο πολύ αγαπάμε να βγάζουμε τις στιγμές μιας τέτοιας ημέρας. Η ημέρα του γάμου είναι γεμάτη με τέτοιες έντονες στιγμές αγάπης.

Η δεξίωση έγινε σε έναν μοναδικό χώρο, στο Κελάρι Παπαχρήστου. Ένα μέρος γεμάτο πέτρα και ζεστασιά, ήταν ιδανικό για να φιλοξενήσει τους καλεσμένους αλλά και για να βγάλουμε υπέροχες εικόνες. Το υπόγειο κελάρι, γεμάτο βαρέλια και μπουκάλια κρασί, ήταν υπέροχο μέρος για να φωτογραφηθεί το νιόπαντρο ζευγάρι. Η αισθητική που έβγαζε ήταν βγαλμένη από άλλη εποχή και τα παιδιά απόλαυσαν κάθε στιγμή. Δεν ήταν η πρώτη φορά που τους φωτογραφίζαμε μιας και ήδη είχαμε κάνει μία υπέροχη prewedding φωτογράφιση στην παραλία της Πειραϊκής μαζί τους και ήδη το ζευγάρι είχε εξοικειωθεί απόλυτα με το φωτογραφικό φακό!

Η δεξίωση ήταν μια αποθέωση! Ο Άγης και η Ελένη αλλά και όλοι οι καλεσμένοι τους δεν σταμάτησαν στιγμή να χορευουν! Πάντα χαιρόμαστε όταν είμαστε μέρος ενός γλεντιού με τόση χαρά!

Ο γάμος των παιδιών ήταν η τρανή απόδειξη ότι ένας χειμωνιάτικος γάμος στην Αθήνα δεν είναι κάτι που κάποιος πρέπει να φοβηθεί να κάνει. Όταν υπάρχει κέφι και αγάπη τότε το πού και το πότε δεν έχουν απολύτως καμία σημασία. Και οι εικόνες του Άγη και της Ελένης το επιβεβαιώνουν απόλυτα!

Share this story