Ρομαντικός γάμος στην Αθήνα/Romantic Athens Wedding

Ο ρομαντικός γάμος στην Αθήνα ανάμεσα στο Hiroki και την Ελένη μας κέρδισε απο την πρώτη στιγμή!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Τόκιο κατά τη διάρκεια των σπουδών της Ελένης και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος! Μετά από πολύ καιρό με ταξίδια και πολλά βασανιστικά για αυτούς πήγαινε έλα μεταξύ Ιαπωνίας και Ελλάδας αποφάσισαν να κάνουν τον πανέμορφο γάμο τους στην Αθήνα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας έδωσαν την ευκαιρία να είμαστε μέρος αυτής της ιδιαίτερης μέρας τους. Λατρεύουμε να φωτογραφίζουμε γάμους που εκτός από γιορτές αγάπης αποτελούν ταυτόχρονα και πάντρεμα κουλτούρας και πολιτισμού.

Τα απαλά παστέλ ροζ και λευκά χρώματα κυριαρχούσαν παντού, από τις λεπτές κορδέλες στις μπομπονιέρες και τα ροζ κουφέτα και γλυκίσματα στην προετοιμασία της Ελένης μέχρι τα λευκά και ροζ τριαντάφυλλα του στολισμού στην εκκλησία. Εκπληκτικό ήταν και το προσκλητήριο του γάμου στη μορφή παραδοσιακού ιαπωνικού πάπυρου και είχε τα ονόματα των μελλόνυμφων στα Ιαπωνικά.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στη Γλυφάδα στην πανέμορφη εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης. Αξέχαστη θα μας μείνει η σκηνή της άφιξης της Ελένη στο γάμο, όταν είδε το Hiroki να την περιμένει στα σκαλιά της εκκλησίας  με την οικογένειά του. Το βλέμμα και το χαμόγελό τους τα έλεγε όλα!

Η δεξίωση του γάμου έγινε σε έναν πολύ αγαπημένο χώρο σε μας, στο Ble Azzure. Το ζευγάρι έκανε την είσοδό του με το αγαπημένο τους τραγούδι Jet Lag των Simple Plan, ένα τραγούδι που μιλάει για τις δυσκολίες μίας σχέσης σε απόσταση. Ήταν πολύ όμορφο και έκανε όλους τους παρευρισκόμενους να καταλάβουν απόλυτα πόσο σημαντική είναι η αγάπη τους και πόσα σήμαινε αυτός ο γάμος για το ζευγάρι.

Η δεξίωση που ακολούθησε ήταν υπέροχη, με τους Έλληνες και τους Ιάπωνες καλεσμένους να χορεύουν όλο το βράδυ παραδοσιακά ελληνικά! Είδαμε για ακόμα μια φορά πόσο όμορφο είναι να ενώνονται οι κουλτούρες. Η πραγματική αγάπη κάνει ακριβώς αυτό. Φέρνει κοντά διαφορετικούς ανθρώπους και δείχνει σε όλους ότι  βιώνουμε τη χαρά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!

Αυτός ο ρομαντικός γάμος στην Αθήνα ήταν ο καλύτερος τρόπος για το Hiroki και την Ελένη να επισφραγίσουν μία αγάπη που κέρδισε την απόσταση και έφερε κοντά δύο ανθρώπους και δύο διαφορετικούς πολιτισμούς…

Share this story