Καλοκαιρινός γάμος / Summer Wedding in Athens

Ο καλοκαιρινός γάμος του Fahd και της Εύας ήταν ένα μοναδικό πάντρεμα κουλτούρας και πολιτισμού.

Εκείνη την ημέρα ήμασταν τόσο τυχεροί, γίναμε μάρτυρες της επισφράγισης της αγάπης του ζευγαριού αλλά και της ένωσης δύο οικογενειών με εντελώς διαφορετικές κουλτούρες. Ο Fahd είναι από την Αίγυπτο και η Εύα από την Ελλάδα. Αποφάσισαν ο πολιτικός γάμος τους να γίνει στο πανέμορφο παραθαλάσσιο Mojito Bay με φόντο τη θάλασσα.

Είχαμε ξανακάνει έναν παρόμοιο πολιτικό γάμο στην παραλία, αλλά είναι πάντα χαρά μας να βλέπουμε το πόσο διαφορετικοί μπορούν να είναι οι γάμοι μεταξύ τους!Κάθε στιγμή ήταν για μας μια αποκάλυψη. Στο σπίτι που ετοιμαζόταν ο Fahd, η μητέρα και οι αδερφές του ξεκίνησαν να τραγουδούν παραδοσιακά Αιγύπτια τραγούδια και μας έδειξαν από νωρίς το πως γιορτάζουν στη χώρα τους ένα γάμο! Αλλά και στο σπίτι της Ευας το κέφι και η συγκίνηση δεν έλλειπαν!

Η Εύα έφτασε στο Mojito Bay σε ένα πανέμορφο vintage αυτοκίνητο και ακολούθησε η τελετή,  η οποία έγινε κάτω από μια πανέμορφη αψίδα με λουλούδια.

Αμέσως μετά πήραμε το νιόπαντρο ζευγάρι για τη φωτογράφιση τους και πήγαμε στην παραλία της Αγίας Μαρίνας όπου βγάλαμε πανέμορφες εικόνες με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Το πάρτυ που ακολούθησε ήταν το απόλυτο πάντρεμα αιγυπτιακής και ελληνικής μουσικής! Οι  γνώριμοι σε μας  Djs του Easy Party δημιούργησαν για ακόμα μία φορά την ιδανική ατμόσφαιρα για τους καλεσμένους. Ήταν για μας μια μοναδική εμπειρία να βλέπουμε Έλληνες και Αιγύπτιους να χορεύουν όλοι μαζί και να γιορτάζουν την ένωση αυτών των δυο ξεχωριστών ανθρώπων!

Αυτό που μας χάρισε αυτός ο πανέμορφος καλοκαιρινός γάμος ήταν η επιβεβαίωση ότι όταν δύο άνθρωποι αγαπιούνται δεν έχει σημασία το πολιτιστικό υπόβαθρό τους. Η αγάπη τους μπορεί να ενώσει πολιτισμούς, κουλτούρες και οικογένειες και να δημιουργήσει κάτι καινούριο που μπορεί να κρατήσει για πάντα...

Share this story