Γάμος στο Κτήμα Γρέγου / Wedding in Ktima Gregou

Αυτός ο γάμος στο Κτήμα Γρέγου ήταν ο ιδανικός συνδυασμός elegance και chic. Κάθε φορά που επισκεπτόμαστε αυτό το υπέροχο κτήμα βλέπουμε πόσο όμορφα ενώνει το φυσικό στοιχείο και την πέτρα με τη σύγχρονη, µοντέρνα αισθητική, τη λιτή διακόσµηση και το ζεστό περιβάλλον.

Ο Γιώργος και η Βασιλική αποφάσισαν να παντρευτούν την τελευταία μέρα του καλοκαιριού και ο καιρός ήταν ιδανικός! Ο Γιώργος ετοιμάστηκε στο πολυτελές δωμάτιο του κτήματος, όπου υποδέχτηκε φίλους και συγγενείς για να γιορτάσουν μαζί του. Ήταν απίστευτα κομψός με το custom blue royal sartor κουστούμι του με έξτρα μαύρα πέτα και μαύρες λεπτομέρειες.

Η Βασιλική ετοιμάστηκε στο σπίτι τους, ένας χώρος ιδανικός για να της βγάλουμε μερικά glam-elegant πορτραίτα. Ήταν κι αυτή πανέμορφη μέσα στο παραμυθένιο νυφικό της.

Ο στολισμός στο κτήμα ήταν και αυτός βγαλμένος απο παραμύθι. Λευκά και off white τριαντάφυλλα, σε συνδυασμό με λευκές παιώνιες και χαμομήλια ταιρίαστηκαν άψογα με nude, off brown υφάσματα και τούλια για να δώσουν την ονειρική εικόνα που ήθελε το ζευγάρι για το γάμο τους.

Το ζευγάρι συναντήθηκε στο κτήμα όπου τελέστηκε ο γάμος τους στο εκκλησάκι μέσα στο καταπράσινο τοπίο σε μία ατμόσφαιρα κατάνυξης. Η δεξίωση που ακολούθησε ήταν ένας υπέροχος συνδυασμός traditional, latin και contemporary μουσικής και έφερε όλους τους καλεσμένους στην πίστα για να χορεύουν μέχρι τις πρωινές ώρες!

Έτσι, αυτός ο όμορφος γάμος στο Κτήμα Γρέγου τελείωσε το πρωί με το Γιώργο, τη Βασιλική και την παρέα τους να χορεύουν ασταμάτητα και να μη θέλουν να τελειώσει αυτό το τρελό πάρτυ!

Εφόσον είχαμε κάνει την prewedding φωτογράφισή τους στο βουνό, αποφασίσαμε να γίνει η after wedding  φωτογράφισή τους στη θάλασσα, και συγκεκριμένα στην παραλία του Καβουριού. Είναι ένα μέρος που μας εμπνέει πραγματικά γιατί έχει πολλά όμορφα και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους σημεία. Αυτό που χαρήκαμε στη φωτογράφισή τους ήταν το πόσο χαλαροί ήταν και το πόσο διαφορετικές εικόνες μας χάρισαν. Είναι πάντα απόλαυση για μας να έχουμε ένα τόσο όμορφο και κομψό ζευγάρι μπροστά στο φωτογραφικό φακό μας!

Share this story