Γάμος στη Χαλκίδα / Wedding in Chalkida

Ένας γάμος στη Χαλκίδα είναι για μας πάντα μια ευκαιρία να βγάλουμε υπέροχες φωτογραφίες και να ζήσουμε απο κοντά τα έθιμα και το κέφι των κατοίκων της! Λατρεύουμε την Ευβοια και τις εικόνες που μας δίνει και δε χάνουμε ευκαιρία να την επισκεπτόμαστε με την πρώτη ευκαιρία!

Ο Αργύρης και η Σωτηρία αποφάσισαν να παντρευτούν στα τέλη του καλοκαιριού και μιας και έχουν έναν τεράστιο κύκλο φίλων απο όλο τον κόσμο κανόνισαν να τους μαζέψουν στην Ελλάδα για ένα ξεφρενο πάρτυ μέχρι το πρωί! Και όταν λέμε μέχρι το πρωί το εννοούμε γιατί και εμείς ήμασταν εκεί μέχρι το ξημέρωμα!

Το όμορφο με τις προετοιμασίες του ζευγαριού ήταν ότι έγιναν στο ίδιο σπίτι, αλλά σε διαφορετικούς ορόφους! Φυσικά τήρησαν την παράδοση και φρόντισαν να μην ειδωθούν καθόλου.  Οι φίλοι όμως τους πηγαινοέρχονταν πάνω κάτω συνέχεια και μπόρεσαν να απολαύσουν και τις δύο προετοιμασίες ταυτόχρονα! Η διάθεση ήταν τόσο χαρούμενη και απο πριν το γάμο ακόμα φαινόταν απόλυτα το τι θα επακολουθούσε!

Ο γάμος στη Χαλκίδα έγινε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου και μετά όλοι καλεσμένοι πήγαν στο υπέροχο Κτήμα Καλυψώ για να υποδεχτούν το ζευγάρι. Εννοείται ότι το πάρτυ που ακολούθησε ήταν μοναδικό! Μικροί και μεγάλοι ήταν στην πίστα κάτω απο μία τεράστια ητιά και χόρευαν ασταμάτητα! Ο Αργύρης και η Σωτηρία έδιναν το στίγμα του πάρτυ και οι υπόλοιποι ακολουθούσαν γεμάτοι ενέργεια. Οι εικόνες μας μιλούν απο μόνες τους!

Λίγες μέρες μετά ξανασυναντήσαμε τους νιόπαντρους για την after wedding φωτογράφισή τους. Αποφασίσαμε, μιας και ο γάμος είχε γίνει στη Χαλκίδα, να εξερευνήσουμε τα γύρω τοπία της Εύβοιας. Έτσι, ξεκινήσαμε από την επιβλητική καινούρια Γέφυρα της Χαλκίδας και καταλήξαμε σε ένα μικρό γραφικό λιμανάκι κοντά στις Αλυκές. Πριν όμως ανακαλύψαμε κάποιους παλιούς πέτρινους παραδοσιακούς Πύργους της περιοχής οι οποίοι αποτέλεσαν ένα ιδανικό backdrop για τις εικόνες μας! Καταλήξαμε στο σιδηροδρομικό σταθμό της Χαλκίδας όπου τελειώσαμε εντυπωσιακά μια μεγάλη και αξέχαστη φωτογραφική εμπειρία!

Share this story